Snart er vi der!

«Snart er vi der!» var tittel på vårens danseforestilling for danselinjen i Drammens Teater i april.

Tittelen henspiller på det nye bygget som avdelingene musikk- og dans skal flytte inn i neste skoleår - noe vi ser frem til! Danseelevene fra alle tre års trinn fikk utfordret og utfoldet seg på scenen i forestillingen som presenterte en bredde i ulike danseuttrykk; fra klassisk ballett i tradisjonelle hvite tutu skjørt til hip-hop i «sagge klær» på togstasjonen. Dansene bar preg av alt fra fengende rytmer, full fart og danse-glede til det mere sarte og vare. Dansene var koreograferte av skolens danselærere: Hedda Bergh, Kathrine Jacobsen, Kristin Nash, Vibeke Støver, Rita Tromm, gjestekoreograf Bianca Gruia i tillegg til elevene selv.

Publisert 14. mai 2013, oppdatert 9. desember 2014.