Avslutning for avgangselever 18. juni.

Høytidelig markering og underholdning av skolens egne elever.

Torsdag 18. juni var en stor dag for avgangselever med foresatte på St. Hallvard. Årene på videregående skole ble markert med en høytidelig avslutning. På scenen i aulaen fikk hver enkelt elev utdelt "karakterkort" av kontaktlærere samt rektor. Norsklærer/rådgiver Ingrid L. Hauge holdt årets tale til elevene, det samme gjorde rektor Unni Aadalen. Konferansier Preben Kjelsrud markerte samtidig at Unni Aadalen har vært rektor på St. Hallvard i 15 år, så langt.

Dans klasse 2DDA fremførte dans fra årets forestilling i Drammens teater; "Give me your hand and I'll hold it". Koreografi ved Kathrine Jacobsen.

Fredrik Klepper Eriksen på Klarinett og Jon Martin Høie på klaver fremførte "Carnevale of Venice" av Paganini.

Gratulerer til alle avgangselever og god sommer!

Publisert 21. juni 2015, oppdatert 11. august 2015.