Jazzkonsert med tidligere elever

Magnus Aannestad Oseth, jazztrompetist, og hans kvartett. Simen Brenden, slagverker og slagverk-ensemblet fra Norges Musikkhøgskole.

Torsdag 9. april kl. 18.30, konsertsalen MD-bygget. Bill. Kr. 100.- barn/studenter gratis.

Begge utøverne er tidligere St. Hallvard-elever fra musikklinjen, og godt i gang med sitt utøvende musiker og artist-liv.

Oseth har nylig fullført sin mastergrad i utøvende trompet fra Rytmisk Musikkonservatorium København. Han er en ung, fremadstormende trompetist både på den norske og den danske scenen. Hans allsidighet har gjort ham til en svært etterspurt musiker, og foruten sin debutkonsert i Oslo konserthus i januar 2014, ble han som første og eneste nordmann utvalgt til å være en del av JM Jazz World Orchestra samme år. Magnus har bl.a. opptrådt på Copenhagen jazzfestival, Kongsberg jazzfestival og Mulitversal Marathon.

Kvartetten baserer seg på Oseths egne komposisjoner, og beveger seg innenfor et moderne jazzuttrykk med sterkt melodisk fokus.

Magnus Oseth gikk ut fra musikklinjen St. Hallvard i 2009.

Brenden er nå student ved Norges Musikkhøgskole, og tar sikte på en utøvende karriere som slagverker. Han har allerede gjort seg bemerket som slagverker, og  er en ettertraktet utøver. Simen har medvirket ved mange ulike konserter med ulike stiler og sjangre

Simen Brenden gikk ut fra musikklinjen St. Hallvard i 2014.

En glede å invitere to av våre tidligere elever, og se at det er mulig å komme langt som musiker/artist etter å ha vært elev ved MDD-linjene her.

Publisert 8. april 2015, oppdatert 22. juni 2015.