Premiere på film om motivasjon og selvledelse

Mandag 27. april ble minidokumentaren om KRAFT-prosjektet, vist på skolen for første gang. Arrangementet var for alle elever og ansatte, samt inviterte gjester.

Prosjektet KRAFT handler om selvledelse og motivasjon. Hver av bokstavene står for noe; kultur, resultat, ansvar, fokus, tankekraft. Hvert av temaene blir jobbet med - gjerne som praktiske øvelser som involverer at flere jobber sammen.

Premieren hadde et feststemt preg med rød løper, utdeling av boller, flott underholdning av musikkelever samt taler fra Preben L. Kjelsrud, Kristin Nash, rektor Unni Aadalen og Bodil J. Houg (mobbeombud). Vi fikk også høre noen tanker fra elever og lærere som var med i filmen. Dokumentaren er et samarbeid mellom St. Hallvard vgs og Buskerud Fylkeskommunes mobbeombud.

Se filmen på Youtube

Noen av deltakerne i filmen og Preben L. Kjelsrud som konfransier.

Prosjektleder Preben L. Kjelsrud, Siwa Vetvik fra Allegro Film, prosjektleder Kristin Nash.

Se flere bilder i bildekarusell:

Publisert 29. april 2015, oppdatert 6. august 2015.