St. Hallvard-elever spilte på Det Norske Teateret

DUS - Den Unge Scene - er en landsomfattende teaterfestival for teaterungdom, hvor forfattere inviteres til å skrive nye stykker for ungdom.

I år ble St. Hallvards DUS-gruppe plukket ut av den profesjonelle fagjuryen til å representere Buskerud, og ble en av de tolv gruppene som spilte på den nasjonale festivalen på Det Norske Teateret.

7. mai spilte elevene våre forestillingen "Tabula Rasa" av Agathe Øksenes Kaupang, til stående applaus på scene 3 på teateret i hovedstaden. De høstet mye ros og fikk strålende tilbakemeldinger av profesjonelle scenekunstnere og øvrige festivaldeltagere.

Bilde: Fra forestillingen "Tabula Rasa" - Det Norske Teateret.

DUS-gruppa består av en førsteklassing, en andreklassing og ni tredjeklassinger som er plukket ut på en egen audition på dramalinja vår. "-Jeg er veldig stolt av elevene og alt arbeidet de har lagt ned i dette - mange midt i russefeiringen. De leverer på et høyt nivå," sier Stig Aspli, dramalærer på St. Hallvard og regissør.

Bilde: Fra forestillingen "Tabula Rasa" - Det Norske Teateret.

Publisert 11. mai 2015, oppdatert 6. august 2015.