Velkommen til et nytt skoleår!

Vi ser frem til et nytt skoleår med nye elever og med dere som allerede går her. Her finner du informasjon om skolestart:

For Vg1

Nytt i år er at vi begynner med en individuell oppstartsamtale for alle elever på vg1 med foresatte. Det blir enten onsdag 19. eller torsdag 20. august. Du vil få informasjon om tidspunktet for din oppstartsamtale i posten. Du vil også få tilsendt elevavtale, elevkort og forberedelsesark i posten. Disse dokumentene er det viktig at dere leser igjennom, fyller ut og tar med til oppstartsamtalen.

Felles oppstart i egen klasse er torsdag 20. august kl. 11

For vg2

Oppmøte kl. 08.35 onsdag 19. august. Denne dagen møter du klassen og kontaktlæreren din og du får utdelt bøker, timeplan og annen informasjon.

For vg3

Oppmøte kl. 08.35 onsdag 19. august. Denne dagen møter du klassen og kontaktlæreren din og du får utdelt bøker, timeplan og annen informasjon.

Her finner du skolerute/ferieplan for skoleåret 2015/2016

Publisert 6. august 2015, oppdatert 11. august 2015.