Vellykkede St. Hallvardleker

Tredje klasse idrett arrangerte igjen de populære St. Hallvardlekene, for barn og unge med psykisk utviklingshemming.

Det er 26. gang, og mange av deltakerne gleder seg stort til den årlige tradisjonen. Elevene som arrangerte lærte seg nok en hel del om alt som skal være på plass for et slikt stort arrangement. Å ta imot gjester og å legge til rette for alt og alle krever planlegging.

Tøffe t-skjorter deles ut ved ankomst.

Da deltakere fra fjern og nær kom inn i Reistad Arena på morgenen onsdag 15. april, virket det som alt var på stell. Musikken strømmet ut fra høytalere og det var mange blide ansikter å se. Ved ankomst ble det utdelt spesialdesignede t-skjorter i farger inndelt etter lag. Det første på programmet var parade.

Svampkasting

Ballonglek

I hallen var det forskjellige aktivitetsstasjoner og tilbudene var mange; hoppeslott, svampekasting, ballonglek, bowling, fotball, dans og tegning blant annet. Merkingen var god, så det var enkelt å forstå hva man skulle gjøre.

Jazz-brass

I pausen imponerte et band fra musikklinjen med minikonsert mens det var kiosksalg for deltakere og publikum. En av deltakerne overtok trommesettet til banden en kort stund, og hadde en liten solo-opptreden til glede for mange. Ved 14-tiden var det premieutdeling og tid for hjemreise.

NRK-Buskerud var til stede på første del av arrangementet.

Se flere bilder i bildekarusell under.

Publisert 17. april 2015, oppdatert 6. august 2015.