Balldag for hele skolen

Mellom mange dager med regn, kom en sommerdag med varme og strålende sol. Fredag 28. august - en perfekt dag for balldag - arrangert av 3IDA.

På programmet står: fotball, sandvolleyballkamper, grilling, musikk og dans. Alt foregår ved Reistad Arena og starter med felles oppvarming ved 12-tiden. Mange av elevene hadde kledd seg ut, og vi kunne se bl.a. oljesjeiker, soldater i grønne uniformer, cowboys og Disney-inspirert utkledning.

Elevene slo lærerne i volleyball!

Alle klasser stilte med et volleyballag og et fotballag, personalet stilte med egne lag. Elever i 3 Idrett var dommere. Grilling av pølser hører med, samt en Instagram-konkurranse med tema: trivsel og samhold. (Hashtag #balldag2015). På tampen av dagen ble det arrangert en volleyballkamp mellom lærere og elever, hvor elevlaget vant overlegent.

En vellykket skoledag med nettopp: idrett, moro, trivsel og samhold i sentrum. Godt gjennomført, 3IDA!

Se flere bilder her:

Publisert 2. september 2015, oppdatert 15. september 2015.