Finale i Ung Kultur Møtes (UKM)

St. Hallvardelever er godt representert i helgens fylkesfinale i det som tidligere het Ungdommens Kulturmønstring, nå Ung Kultur Møtes.

Dramaelev Tina Malmstrøm skal være konfransier på Lier Kulturscene. Hun gjorde en så god figur under den lokale mønstringen at hun har blitt spurt om å være konfransier under fylkesfinalen i UKM. Tina er elev i 3DRA og er godt vant til å stå på scenen, hun er aktiv i "Unge arrangører" og spiller i tillegg i band, så dette er helt "innafor".

- Det blir moro å presentere innslagene og gi deltakerne den energien de trenger før de går på scenen, sier Tina. "Utfordringen er å gi alt og samtidig være kreativ, det har mye å si for flyten på showet."

Det blir flere kjente ansikter å se da et titalls av musikkelevene våre skal delta i løpet av helgen. Her er noen av finalistene fra St. Hallvard: Andreas Herikstad (Bass), Martin Raev (Keys), Sander Wetterhus, Andrea Rasch (trompet), Jonas Christensen (gitar), Jomar Søvik (trommer), Vincent Kleis (saksofon), Erlend Deinboll (gitar), Eivind Leifsen (saksofon).

Lykke til - både til konfransier og deltakere!

Les om UKM Buskerud

Publisert 15. april 2016, oppdatert 7. juli 2016.