Fremtidsdrømmer - en utstilling

Hva drømmer elevene våre om i fremtiden? Hva slags utdanning ønsker de? Hva håper de å lykkes med?

En del av disse spørsmålene kan vi få svar på mandag 25. januar, kl 10.45 på Fremtidsdrøm-utstillingen 2016. De inviterte er først og fremst vg3-elever. Prosjektet samt utstillingen er initiert av karriererådgiver ved skolen Sabine Berg og Kristin Nash, som er prosjektleder for KRAFT (st-hallvard.vgs.no/kraft).

Rektor åpner utstillingen

Noen av skolens tidligere elever forteller om egne karrieredrømmer og hva de har gjort for å oppnå dem, før rektor klipper over snora og åpner utstillingen.

–" Jeg har alltid brukt kreativitet i karriereveiledningen, det gjør det lettere å komme i dialog med elevene," sier Sabine Berg. Kristin Nash er prosjektleder for prosjektet som øker bevisstheten rundt bl.a. å sette seg mål.

I flere uker har duoen jobbet med å intervjue og snakke med elever, som selv har selv skrevet eller illustrert på plakater. Det vil henge plakater over hele aulaen, der vg3-elever deler sine tanker og drømmer for fremtiden. Vi er spente!

Sabine Berg i ferd med å intervjue elever

Kristin Nash forbereder utstillingen

Publisert 22. januar 2016, oppdatert 7. juli 2016.