Grep muligheten med tur til Berlin

St. Hallvard-elever er med tyskelever fra videregående skoler i Buskerud, på studietur til Berlin.

Fra 13. til 19.september er de som har valgt fordypning i tysk (nivå III) i Berlin. Elevene går på språkskole 4 timer om dagen og ettermiddagene er fylt med kulturelt og historisk program. Alle er innkvartert hos tyske vertsfamilier. Dette betyr at 21 elever fra Buskerud «bader» i tysk denne uka. Dette liker lærerne, Margrethe Stenseng Fausko fra Drammen videregående og Nina Eidsten fra St.Hallvard. Elevene som er med, hører til på Gol, Eiker, Ringerike, Drammen og St. Hallvard videregående skoler, og er en super gjeng!

De som grep muligheten på St Hallvard vgs er:

Erlend Hansson Rudi, Ignethe Caroline Aaby, Heidi Storli Andreassen og Vilde Cathrin Gabrielsen.

Her er alle elevene samlet.

Av Nina Madsen Eidsten.

Publisert 18. september 2015, oppdatert 7. juli 2016.