Samarbeid med Lier vgs

PTF - prosjekt til fordypning, gir elevene på vg1 kunst og håndverk ved Lier vgs, en mulighet til å prøve seg i frisørfaget.

I dag er det markedsføringsdag for PTF (prosjekt til fordypning) i frisørsalongen, hvor elevene selv forteller om egne erfaringer til de besøkende. Frisør en av valgmulighetene etter første året med kunst og håndverk, og 25-30 elever fra Lier vgs er her for å lære mer om frisørfaget. De får prøve seg på å vaske håret til hverandre samt enkle frisøroppgaver.

-Dette er blant annet for at elevene lettere skal kunne velge veien videre sier Anne Randi Lie, kontaktlærer for klassen.

De av elevene som velger å være med på PTF kan se frem til tolv tirsdager med fem timer med frisørfag på St. Hallvard fra 21. januar 2016.

-Vi har hatt suksess med dette og våre elever synes også det er bra, siden de får forsøke seg som veiledere og se hva de har lært selv, sier lærer i PTF, Torunn Bjugan Hansen.

Røyken vgs vil få presentert prosjektet i januar 2016.

Se flere bilder i karusellen under:

Publisert 23. november 2015, oppdatert 7. juli 2016.