Skolevalgdebatten 2015

Den tradisjonelle skolevalgdebatten på St. Hallvard ble gjennomført med høy underholdningsfaktor i en fullsatt aula.

27. august, møtte 9 politiske partier klare med sine argumenter for å overbevise elevene våre om hvilket parti man bør stemme på. Debatten ble ledet av Silje Søhus og Elysha Zaman. Representantene for partiene holdt sin appell med humor, snert og innlevelse. De sto ikke tilbake for sine eldre og mer erfarne kollegaer. Denne gjengen kommer vi garantert til å høre mer fra i årene som kommer!

Etter en intens debatt med mange gode spørsmål fra salen, var det klart for valgtorg med boder utenfor skolen. Her kunne elevene gå tettere på for å få vite hva de ulike partiene mener om saker som opptar dem. Politkerne var ivrige etter å gi elevene våre både råd og ulike valgkampeffekter - til tross for øsende regnvær.

En god forberedelse til skolevalget 4. september. Godt valg!

Se flere bilder i bildekarusellen:

Publisert 1. september 2015, oppdatert 15. september 2015.