Valgt ut til å spille på Det Norske Teater

Våre egne dramaelever klarte å trekke det lengste strået, og ble valgt ut til å spille på Det Norske Teateret 11.-13- mai

DUS er arrangører og stiller med fagjury som velger ut de som skal få være med. DUS står for Den Unge Scene og er et landsdekkende ungdomsteaterprosjekt. Målet er å stimulere produksjonen av ungdomsteater, der ungdom i alderen tretten til nitten år fremfører tekster skrevet spesielt for ungdom. Les mer om DUS.

Det var mange sterke kandidater i Buskerudregionen, og våre elever hadde valgt å fremføre "Å telle til null", skrevet av Kristofer Grønskag. Gruppa fra St. Hallvard består av fire førsteklassinger, fem andreklassinger og tre tredjeklassinger fra dramalinja.

Det var ny rekord i antall grupper som valgt samme tekst i år - hele 29  grupper valgte "Å telle til null", noe som tilsier at lista lå høyt for å skulle bli valgt ut.

" Jeg er utrolig stolt av gruppa, dette er virkelig en fjær i hatten for St. Hallvard vgs og dramalinja. Det viser at vi trekker til oss mange dyktige og motiverte ungdommer", sier dramakærer og regissør Stig O. Aspli sier i en kommentar

Se flere bilder fra forestillingen nedenfor (Foto: Pernille Hoff)

Publisert 23. mai 2017, oppdatert 7. juli 2017.