Elevene vant over lærerne i år igjen!

Det var et ganske jevnt spill på volleyballbanen og god innsats fra begge leire, men elevlaget endte opp med å slå lærerlaget på årets aktivitetsdag.

Igjen var 3IDA utrolig heldige med været på hele skolens aktivitetsdag - også kalt balldag. Det myldret av elever på idrettsbanen, og også en del lærere. En perfekt høstdag. Arrangementet startet med en felles aerobic oppvarming som ble en kjempesuksess! Se klipp fra oppvarmingen her Musikken og været satte stemningen og det gjorde også alle elevene som hadde lagt stor innsats i å kle seg ut, etter oppfordring fra arrangørere. Vi kunne blant annet se spioner, militære, en after-ski-gjeng og en morgenkåpe-gjeng. Elever fra 3IDA orienterte og ledet dagen på en proff måte med mikrofon og høytalere ved miksebordet utenfor hallen.

Stillingen ble 25-23 til elevene - gratulerer!

Felles oppvarming i starten med aerobic

Musikkelever som heiagjeng

Dramalærer Stig Aspli med elever - varmer opp til fotballkamp

Frisør er også representert

3MUA vant prisen for beste innsats og engasjement. De stilte med et helt korps!! Imponerende!

Premien til 3MUA var frokostblanding til alle sammen.

Prisen for beste kostyme gikk til 1IDR som hadde kledd seg til "after-ski." Gjennomført og fargerik gjeng som hadde mye moro. De vant blant annet en fruktkurv.

Flott gjennomført arrangement av 3IDA

Se flere bilder fra dagen i bildekarusellen under:

Publisert 2. september 2016, oppdatert 7. juli 2017.