Young Ambassadors tar nå imot søknader for skoleåret 2016-2017

Er du en samfunnsengasjert videregåendeelev? Har du lyst på nye utfordringer ved siden av skolen? Vil du bli en ung ambassadør?

Kom og hør oss fortelle om hvordan du kan søke til Young Ambassadors fredag den 9. september klokken 11.55-12.25 på rom 113. For elever med programfaget Politikk og menneskerettigheter vil vi også stille med presentasjonen i fjerde økt samme dag.

Young Ambassadors er et utdanningsprogram som skal stimulere, inspirere og motivere ungdom til å realisere sitt fulle potensial til samfunnets beste. Programmet er ettårig, og følger skoleåret. De fleste arrangementer finner sted i Oslo på ettermiddagstid. Hver deltaker får også sin egen mentor. Programmet organiseres av en gruppe studenter på frivillig basis, og er helt gratis. Våre viktigste samarbeidspartnere er den amerikanske ambassade, BA-HR og Google.

På informasjonsmøtet vil vi fortelle mer om programmet og søknadsprosessen, i tillegg til at det blir mulighet for å stille spørsmål.

Håper vi sees da – og at du sender inn en søknad til Young Ambassadors før fristen lørdag den 17. september 2016 klokken 23.59!

Du kan lese mer på www.youngambassadors.no eller på vår Facebook-side (krever innlogging)

Publisert 8. september 2016, oppdatert 7. juli 2017.