Heavy metal-band holdt minikonsert

Det ble delt ut ørepropper til alle ved inngangen til konserten med heavy metal-bandet Enslaved

Bandet Enslaved var etablert allerede i 1991 og er muligens et av de eldste norske heavy-metal bandene. Det var elevene ved Musikk/Dans/Drama som fikk oppleve bandet på nært hold via den kulturelle skolesekken.

Mange syntes det var vanskelig å høre hva de sang og ifølge hjemmesiden til bandet skal tekstene omhandle nordisk mytologi, vikinger og natur.

Hva synes elevene om konserten?

På bilde, bakerst fra venstre: Juni (2DRA), Andrea (2DAA), første rad fra venstre: Eirin (2DRA) og Carl Christian (2DRA).

Juni: Jeg er ikke så glad i heavy metal, men de er bra til å være norske og sikkert bra i sin genre. De skrek så jeg fikk ikke høre hva de sang.

Andrea: Jeg har ikke hørt heavy metal "live" før. Det ble litt mye for meg, orket ikke å høre for mye.

Eirin: Skulle gjerne hørt teksten - hva de sang om. Jeg synes heavy metal er greit og kunne godt tenkte meg å høre litt mer.

Carl Christian: Jeg har hørt på dem (Enslaved) ganske lenge. Jeg hører mye på heavy metal og liker dem godt!

Ørepropper var nødvendig på grunn av høy lyd

Konserten ble holdt i MD-bygget

Publisert 14. september 2016, oppdatert 7. juli 2017.