Velkommen til et nytt skoleår!

Endelig er skoleåret 2016/17 i gang og vi ønsker velkommen til nye elever - og til dere som allerede går her. Håper at alle har ladet batteriene i sommerferien.

Du som er ny på St. Hallvard vgs, får utdelt et infohefte hvor du finner svar på mange av spørsmålene du måtte ha. Du blir bedre kjent med oss og får et innblikk i skoleåret. Du får informasjon om hva du trenger av materiell og utstyr, nyttig å vite om skoleskyss, samarbeid skole og hjem, tilrettelegging, skolemiljøet, hvordan du vurderes, og mye mer. Infoheftet finnes også i elektronisk format - klikk på bildet under - eller på www.st-hallvard.vgs.no.

 

 St. Hallvard er en del av Kunnskapsskolen i Buskerud og har et fremtidsrettet opplæringstilbud. Alle vi som jobber ved skolen, vil gjøre vårt beste for at du skal få muligheten til å utvikle deg både faglig og personlig.

Vårt mål er at du skal bli sett, få utfordringer og mulighet til å oppnå gode resultater

St. Hallvard er en stor skole, og for at alle skal kunne trives og utvikle seg, må vi vise omtanke for hverandre. Det er bare i samspill at vi kan skape en god skole. Derfor er det viktig at du bidrar til et godt miljø, ved å være positiv og aktiv deltaker i undervisningen og i skolesamfunnet.

Vi håper du får et godt skoleår, både faglig og sosialt.

Få nyheter og informasjon på  www.st-hallvard.vgs.no/ og skolens Facebookside (krever innlogging).

Mvh

Rektor

Unni Aadalen


Publisert 22. august 2016, oppdatert 7. juli 2017.