Anne Jenstad hylles av tidligere elev i Drammens Tidende

Ap-representant og tidligere elev ved St Hallvard vgs. Nicoline Bjerge Schie, skriver en hyllest i Drammens Tidende til Anne Jenstad - som er musikklærer på skolen vår

. Anledning er kvinnedagen 8. mars. Jenstad var først kordirigent, og så lærer for henne. Schie husker den tidligere læreren sin som myndig, omsorgsfull og en svært engasjert leder som hadde høye forventninger til medlemmene i koret hun var med i som barn, og senere på musikklinja.

«I dag ønsker jeg å trekke frem en kvinne som er blant mange ildsjeler som sørger for at barn, unge og voksne får mulighet til å utvikle seg innen sitt interessefelt,» kan vi lese i avisens utgave 8. mars. «At hun utfordret meg til å stå fram har kommet godt med på flere arenaer senere i livet, både på den politiske og musikalske scenen (DT).

Schie forteller til avisen at «hun ønsker å rette en takk til alle de som gir av tiden deres til barn og ungdom. Dere betyr mer enn dere kanskje tenker over selv i hverdagen. Det er Anne et godt eksempel på.» Tusen takk for din innsats!

Publisert 9. mars 2018, oppdatert 9. mars 2018.