Satser på St. Hallvard vgs.

Disse 10. klassingene har ulike interesser, men felles for alle er at de vurderer å begynne på St. Hallvard videregående skole, høsten 2018

Velkommen til informasjonskveld på St. Hallvard vgs., 30. januar

Høvik-elevene: Noah Penk, Anna Nilsen, Tinuis Wike og Tuva Stokke er i tenkeboksen og orienterer seg på Yrkesmessa på Høvik skole (18.1).

Noah vurderer musikklinja, Anna er interessert i kunst, design og arkitektur, Tinius: Studiespesialisering med enten bredde- eller friluftsliv og Tuva: Drama på St. Hallvard. De har enda litt tid frem til fristen for å søke videregående skole, 1. mars.

Nyhet høsten 2018: Toppidrett håndball eller fotball med studiespesialisering

På yrkesdagen kunne man bli bedre kjent med over hundre yrker og flere studieretninger. St. Hallvard vgs., var en av de videregående skolene, og hadde en godt besøkt stand med elever, lærere og rådgivere. Både studiespesialisering, idrett, musikk, dans og drama og frisør var representert.

Elever fra musikklinja på St. Hallvard vgs., underholdt med minikonsert under åpningen av messa.

Realfagslærer Jørn-Erik Olsen viser forsøk i kjemi.

Frisør viser klipp og styling av hår

Idrettslinja presenterer blant annet nyheten om toppidrett håndball eller fotball  med studiespesialisering.

Publisert 18. januar 2018, oppdatert 29. januar 2018.