"A story" i Drammens teater

Vi gleder oss og er så spente på musikk- og dans-elevenes forestillingen. Elevene har øvd siden i høst og temaene er hentet fra Romeo og Julie samt West side story.

Se arrangementet på Facebook (Krever innlogging)

Elevene ved musikk- og danselinjen på St. Hallvard videregående skole forteller en sterk kjærlighetshistorie om to unge mennesker som på grunn av ulik tilhørighet ikke kan være sammen, slik som Shakespeares Romeo og Julie eller Tony og Maria i West Side Story.

A Story er en unik forestilling som blander musikk- og danseuttrykk fra hip hop til klassisk. På den måten formidler elevene en historie som til alle tider har vært, og er like aktuell. En historie om kjærlighet som må kjempe for å overleve og som hindres av konflikter og motsetninger.

Det blir sterke følelser og uttrykk i Drammens teater når 100 unge dansere, sangere og musikere entrer hovedscenen den 31. januar 2019.

31. januar kl. 17.30: Kjøp billetter - Drammens teater

31. januar kl. 19.30: Kjøp billetter- Drammens teater

Publisert 26. november 2018, oppdatert 14. august 2019.