Hvor går veien etter vgs.?

Studieorienteringsdagen 1. februar kan muligens gi svaret på det.

Her får elevene en unik sjanse til å sette seg godt inn i hva det innebærer å studere på høyskole eller universitet, samt å få snakke med studenter fra de ulike lærestedene. Det kommer representanter fra hele 12 universiteter og høyskoler! Alle Vg3-elevene våre deltar på dette!

Fra universitetet i Agder (UiA) er tidligere St. Hallvard-elev Liv-Therese Audestad som gikk ut fra St. Hallvard i fjor. Nå studerer hun økonomi og administrasjon på UiA, som hun varmt anbefaler.

Søknadsfristen for høyere utdanning nærmer seg Les mer på utdanning.no

Dette skal vi studere:

Fra venstre: Signe Marie (3MUA) kan tenke seg å bli helsesøster eller å studere musikkvitenskap. Celine Victoria (3MUA) har lyst til å bli lærer.

Fra venstre: Henning (3STE) vurderer juss og psykologi, Simon (3STA) er usikker på hva han skal velge. Marcus (3STE) kan tenke seg å studere statsvidenskap.

Publisert 1. februar 2019, oppdatert 14. august 2019.