Suksess for 30. gang!

Jubileum for St. Hallvardlekene i år! Elevene i 3IDA dundret til med en dag full av aktiviteter og moro for elever med funksjonsnedsetteler fra hele Buskerud.

Samarbeid, koordinering og en god porsjon innsats ligger bak gjennomføringen av et såpass omfattende arrangement som St. Hallvardlekene. Mye å tenke på: Registrering, parade, kostymer, underholdning, aktiviteter, salg av mat og drikke og mye mer. I år kom Dissimilis og holdt en konsert som virkelig løftet stemningen, det var også stort med besøk av fotballspillere fra Strømsgodset og Mjøndalen.

Faksimile fra Lierposten.

Her er noe av det som skjedde:

• Spillere fra Strømsgodset og Mjøndalen kommer.
  • Dissimilis står for underholdning og skal opptre med eget band.
  • Det vil være loddsalg med kule premier som blant annet: gavekort på lekeland, bowling, megazone, klatreverket, sekker og tur-bekledning fra DNT sin butikk.
  • Kiosk med smoothie, brus, pølser og glutenfrie/laktosefrie alternativer

Dette er ledergruppa for -lekene. Flott innsats!

-Konserten med Dissimilis var konge!, synes Tommy Dahlberg (3IDA), som var en del av aktivitetsgruppa med svampekast. -Vi danset med mange av deltakerne, det var moro! Vi har jobbet med hele prosjektet i et halvt år og lært masse.

Se flere bilder her:

Publisert 3. mai 2019, oppdatert 14. august 2019.