Avdelingsleder for musikk, dans og drama

Vi søker en avdelingsleder i 100 % fast stilling på St. Hallvard videregående skole.

Se hele stillingsutlysningen her

Søknadsfrist 16.3.2020

St. Hallvard videregående skole ligger i Lier kommune og har utdanningsprogrammene musikk, dans og drama, studiespesialiserende fag og idrettsfag. Skolen har 700 elever og 118 ansatte. Ved skolen er det en egen avdeling for elever med sammensatte funksjonsnedsettelser.

Vi søker en avdelingsleder i 100 % fast stilling, du vil være en del av skolens ledergruppe.  Ledergruppa samarbeider tett, og har i fellesskap ansvar for skolens utvikling og resultater. Stillingen omfatter ansvar for fagområdet innen musikk/dans/drama, og personalansvar for avdelingen med ca 30 ansatte.

St. Hallvard vgs. har tradisjonsrike musikk-dans-drama program, med høy gjennomføringsgrad og faglig soliditet.
Vi søker etter medarbeider som kan ivareta forankring i solid tradisjon og samtidig lede MDD videre inn i fremtiden.

Publisert 25. februar 2020, oppdatert 5. juni 2020.