Felleslunsj for alle skolens elever

Herlig minglelunsj for elevene på alle trinn med gratis baguetter og drikke i uke 39.

Vi ønsker å ha det trivelig på skolen og derfor inviterte elevrådet og skolen alle elever til gratis lunsj - med bordplassering - og en mulighet til å bli kjent med flere medelever på trinnet. Kontaktlærer delte ut bordnummer og dagene var: onsdag 25.9 for Vg1, torsdag 26.9 for Vg3, og fredag 27.9 for Vg2.

Vg1-elever synes det var flott med pause fra matpakka.

"En herlig annerledesdag"

Hvert trinn - hver sin dag, og farge. Inngangsbilletten var en lapp med dagens farge. Hver lunsjdag hadde en bestemt farge avhengig av klassetrinn. Vg1 fikk oransje, Vg2 grønn, og Vg3 rød. Elevene ble oppmuntret til å kle seg i dagens farge, noe mange gjorde.

Her er Vg1-elever med rektor Kaia Erlandsen (til høyre) med orange lapper som var dagens farge.

Se flere bilder her:

Publisert 7. oktober 2019, oppdatert 15. oktober 2019.