Fokus på elevenes læringsmiljø og sosiale miljø

Nå er vår nye rektor Kaia Erlandsen, og de andre som jobber på skolen, godt i gang med å sørge for best mulig læringsmiljø og sosialt miljø for elevene våre.

Hele uken før skolestart går med til å planlegge skoleåret slik at du som elev skal lykkes best mulig faglig og trives godt sosialt. Vi har hele 19 nyansatte i høst og gleder oss til å møte deg til skolestart!

Vg1 møter til individuell oppstartsamtale med lærer som de har blitt innkalt til.

Vg2 og Vg3 møter i klasserommet kl. 8.35, 19. august.

Vi ønsker alle nye og eksisterende elever hjertelig velkommen til et nytt skoleår på St. Hallvard vgs.!

Kaia Erlandsen var rektor på Ringerike før hun startet hos oss 1. august. Hun har mange års erfaring med skoleledelse og som rektor og hun gleder seg til å bli kjent med nye elever og ansatte.

Her kan du se noen flere bilder fra planleggingsdagene. (Klikk på selve bildet for å se hel størrelse)

Publisert 14. august 2019, oppdatert 18. september 2019.