Kjære elever

Kom mai du skjønne milde...Det er vår og dere er fortsatt elever i den digitale skolen.

Vår minister har lovet avklaring i neste uke på hvordan det blir for dere fremover. Så langt er det bare 1.- 4. klasse, yrkesfag programfag Vg2 og Vg3 og sårbare elevgrupper som har fått lov å komme fysisk tilbake til skolen. Det er utfordrende å holde motivasjonen oppe og det røyner på. Digital skole er ikke like bra som ordentlig skole. Sånn er det bare. Det gjelder ikke bare læringsarbeid, men også den viktige sosiale omgangen med venner og den enda bedre læringen som foregår i et samspill og samarbeid med ansatte og medelever.

Trøsten er at det ikke er så lenge igjen til lang sommerferie. Vi er med på en dugnad som redder liv ved å hindre smittespredning. Jeg kan ikke annet enn å be dere holde ut og gjøre en så god innsats som dere bare kan for mest mulig læring og en best mulig standpunktkarakter.

Ønsker dere alle ei riktig fin langhelg!

Nok en digital klem fra

rektor Kaia

Publisert 30. april 2020, oppdatert 5. juni 2020.