Skolen desinfiseres

Hele skolen desinfiseres som et ledd i å fjerne smitterisiko.

Andzwlika Furmanczyk og Katherine Mabaoe, som er en del av skolens renholds-team skal gå over med et middel som er svært effektivt for å fjerne virus og bakterier. De startet arbeidet i går og regner med å rekke over hele skolen i løpet av mandag (30.3).

Renholderne var allerede godt i gang med å vaske ned skolens lokaler, men da Renholdsavdelingen i Viken for et par dager siden tilbød utlån av utstyr til desinfeksjon var skolen snar med å takke ja.

- Middelet som brukes er svært effektiv for å fjerne virus og bakterier, men ikke sunt å puste inn i timene etter at lokalene er behandlet. Derfor gjør vi dette nå mens elevene har hjemmeundervisning sier administrasjonsleder Ole Bjerknes.

-Det betyr også at verken elever eller lærere/ansatte kan komme innom for å hente ting disse dagene. Renholderne gjør en svært viktig jobb og det merker vi spesielt godt i disse dager, og vi gleder oss til at elever og ansatte kommer tilbake til en ren og smittefri skole avslutter Bjerknes, som sammen med renholdere og vaktmestere, er de eneste som er tilstede på skolen denne fredagen i en svært spesiell tid for både elever og ansatte.

Administrasjonsleder Ole Bjerknes.

Publisert 26. mars 2020, oppdatert 5. juni 2020.