Varm gløgg til elevene og tysk julesang

Herlig julestemning da rektor, lærere samt frivillige elever, delte ut gløgg til alle på morgenkvisten 6. desember.

Mange syntes det smakte godt med en kopp varm drikke en kald vintermorgen og noen fikk smake gløgg for aller første gang. Både rektor Kaia Erlandsen og flere tysklærer og ikke minst frivillige elever, gjorde en flott innsats med organisering og gjennomføring!

I storefri sang tyskelevene den tyske julesangen «In der Weihnachtsbäckerei» for hele skolen. Dette er en årlig tradisjon som mange er glad i. Vi var heldige å få tidligere elev Fredrik Mathiassen som kom for å dirigere koret. Etterpå delte tysklæreren ut pepperkaker i aulaen.

Koret med tysklærer/rådgiver Sabine Berg og tidligere elev og dagens dirigent: Fredrik Mathiassen.

Her er Fredrik Mathiassen sammen med tysklærerne: Litz Akervold, Sabine Berg og Nina Eidsten.

Se flere bilder her:

Publisert 19. desember 2019, oppdatert 5. juni 2020.