Praksisdager 11.-14. november

Velkommen til nesten fem hundre 10. klassinger til praksisdager på St. Hallvard vgs! Praksisuka varer fra mandag 11.11 til og med torsdag 14.11, 2019.

10. klassinger fra nedre Buskerud får i disse dagene sjansen til å bli kjent med programområdene St. Hallvard vgs. tilbyr.

Våre egne lærere, elever og rådgivere vil disse dagene prøve å gi et realistisk innblikk i hva som foregår på  studiespesialiseringidrett, musikkdans og drama.
Vi håper disse dagene vil gi 10. klassingene mersmak slik at de får lyst å søke St. Hallvard vgs. neste år.
Alle elevene får være med i helt realistiske økter med det programområdet de har ønsket seg

Dere kan gå inn på skolens hjemmeside for å få mer informasjon om de ulike utdanningsprogrammene  www.st-hallvard.vgs.no

Mer informasjon om programmet kommer

Velkommen!