Praksisdager 11.-13. november

Velkommen til nesten fem hundre 10. klassinger til praksisdager på St. Hallvard vgs! Praksisuka varer fra mandag 11.11 til og med onsdag 13.11, 2019.

10. klassinger fra nedre Buskerud får i disse dagene sjansen til å bli kjent med programområdene St. Hallvard vgs. tilbyr.

Våre egne lærere, elever og rådgivere vil disse dagene prøve å gi deg et realistisk innblikk i hva som foregår på  studiespesialiseringidrett, musikkdans og drama.
Vi håper disse dagene vil du som er 10. klassingene mersmak slik at du får lyst å søke St. Hallvard vgs. neste år.
Alle elevene får være med i helt realistiske økter med det programområdet de har ønsket seg.

Alle møter kl. 9.00 (9-14)

Hvor skal jeg møte opp?

Studiespes: Hovedskolen Jensvollveien 40

Dans og musikk møter på MD-bygget, Jensvollveien 28

Drama møter på hovedskolen, Jensvollveien 40

Idrett møter i Reistad Arena.

Ta gjerne med deg matpakke. Du kan også handle i kantina her på skolen.

Du finner informasjon og alle detaljer om programmet ditt for dagen på:

www.buskerud.skoleogarbeidsliv.no

Dere kan gå inn på skolens hjemmeside for å få mer informasjon om de ulike utdanningsprogrammene  www.st-hallvard.vgs.no

Velkommen!

Her kan du få mer informasjon om de ulike utdanningsprogrammene